site gay allemand rencontre gay mont dauphin rencontre gay bourges gay fuck on construction site rencontre seniors gay lieu de rencontre gay reims

Oefentherapie Statenkwartier

De mens is de gehele dag in beweging. Vaak onbewust en iedereen op zijn of haar eigen manier. Sommige bewegingen en/of houdingen zijn niet goed voor het lichaam en veroorzaken klachten. Voor iedereen is dit verschillend en ook de klachten lopen daarom uiteen van rug- en nekklachten tot chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat. Daarnaast kunnen ook bepaalde afwijkingen of ziekten (zoals astma en reuma) klachten veroorzaken. De oefentherapie Statenkwartier biedt u de juiste hulp om dit te verhelpen.

Een behandeling van oefentherapie Statenkwartier

Een behandeling van de oefentherapie Statenkwartier is altijd voor het gehele lichaam. Er zal gekeken worden naar de klacht van de persoon en van daaruit gewerkt worden naar een oplossing. Dit wordt voor het hele lichaam gedaan, op deze manier kan de klacht worden verholpen en is de kans dat deze terugkeert zeer klein. Dit komt doordat het lichaam weet hoe het zich beter kan bewegen na de behandeling. Deze behandeling wordt een paramedische behandelmethode genoemd: het geheel wordt hersteld, niet alleen een onderdeel.

Oefentherapie Statenkwartier - Houding in Beweging

Met of zonder verwijzing

De Directe Toegang Oefentherapie (DTO) heeft ervoor gezorgd dat sinds 2008 de oefentherapie voor iedereen rechtstreeks beschikbaar is. U kunt zonder verwijzing van uw huisarts naar de oefentherapie Statenkwartier. Hier wordt u vervolgens gescreend en indien mogelijk geholpen.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding