web cam gay rencontre gay sur vienne 38 web cam gay gratuit meilleur appli gay

Oefentherapie Scheveningen

Oefentherapie Scheveningen is gericht op het behandelen van klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse bezigheden. Het komt vaak voor dat men niet (op tijd) aan de bel trekt bij een klacht, waardoor het erger en erger wordt. De oefentherapie Scheveningen helpt de klachten te verdwijnen of te verminderen, om vervolgens ook te zorgen voor het voorkomen ervan in de toekomst.

Methode van oefentherapie Scheveningen

De methode die hierbij gebruikt wordt, is een paramedische methode wat staat voor een gehele aanpak van het lichaam. Hierbij wordt niet alleen het gebied van de klacht behandeld, maar het gehele lichaam. Ook de houding wordt meegenomen hierin. Op die manier wordt de klacht direct behandeld en eventuele klachten in de toekomst voorkomen.

Oefentherapie Scheveningen - Houding in Beweging

Verwijzing

Oefentherapie Scheveningen is sinds 2008 rechtstreeks te bezoeken zonder verwijzing van uw arts. Wanneer u zich aanmeldt zonder verwijzing van de huisarts zal eerst een screening plaatsvinden. Bij deze screening wordt gekeken of u met uw klacht bij ons aan het juiste adres bent.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding