rencontre gay 44 lieux de rencontre gay aube live gay chat cams site gay localisation

Oefentherapie Den Haag

Via Oefentherapie Den Haag bieden wij een paramedische behandelmethode om klachten van het lichaam te verhelpen. De klachten zijn op het gebied van houding en de dagelijkse bewegingen. Het kenmerkende van de methode is dat er gekeken wordt naar het geheel in plaats van een onderdeel. Er wordt niet alleen gekeken naar de nekklachten, maar daarnaast ook naar de houding en beweging van het lichaam.

Het doel van oefentherapie Den Haag

Het doel van oefentherapie Den Haag is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, op basis van uw eigen bewegingsmogelijkheden. Ook wordt gekeken naar de omstandigheden waarin u zich bevindt gedurende de dagelijkse activiteiten. Door de oorzaak van de klacht structureel aan te pakken, wordt er ook gekeken naar de lange termijn.

Oefentherapie Den Haag - Houding in Beweging

Vergoeding van behandelingen

Oefentherapie Den Haag wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Vraag bij uw verzekeraar naar meer informatie hierover en sluit indien nodig een aanvullende verzekering af. In deze passende, aanvullende verzekering zijn voldoende behandelingen d.m.v. oefentherapie opgenomen.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding