site de rencontre hetero rencontre gay sur montbeliard tchat plan cul gratuit rencontre homme bi

Oefentherapie Cesar

Blijft u klachten houden bij het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten? Hoofdpijn, ademhalings-, rug- of nek en schouderklachten bijvoorbeeld? De oefentherapeuten helpen u er graag vanaf met behulp van de oefentherapie Cesar.

Oefentherapie Cesar

De oefentherapeut is een specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag, en werkt hieraan door middel van een paramedische behandelmethode. Dit houdt in dat de gehele houding en het beweeggedrag worden behandelt, waardoor de klachten verdwijnen, verminderen of worden voorkomen. Bij vele andere behandelingen wordt er tijdelijk gewerkt aan het verhelpen van de klachten, maar via deze therapie biedt een structurele aanpak voor een lange termijn.

Oefentherapie Cesar

Vergoeding oefentherapie Cesar

De oefentherapie Cesar wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Neem contact met uw zorgverzekeraar op om te informeren in hoeverre dit vergoed wordt. Wacht niet langer en help uzelf van de klachten af. Het aanleren van gezond beweeggedrag kan uw leven veranderen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Kijk hiervoor op de contactpagina die u kunt vinden in het menu.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding