Oefentherapeut Statenkwartier

We zijn de gehele dag in beweging en dit doen we ook nog eens op onze eigen manier. Hierdoor maken we af en toe of regelmatig verkeerde bewegingen. Ook komt het voor dat er een verkeerde houding wordt aangenomen. Deze twee oorzaken zorgen voor vele klachten bij mensen. Onderaan de pagina staat een kopje ‘Klachten’ waarbij verschillende soorten zijn aangekaart. De oefentherapeut Statenkwartier heeft voor de klachten een oplossing!

Een behandeling van oefentherapeut Statenkwartier

Een behandeling van de oefentherapeut Statenkwartier is gebaseerd op de behandelmethode van Mensendieck. Dit is een paramedische behandelmethode, wat inhoudt dat het gehele lichaam wordt behandeld in plaats van alleen de plek met de klacht(en). Er wordt gekeken naar de klacht en vandaar zal het lichaam worden hersteld, zodat de klacht verholpen wordt en het lichaam weet hoe het voortaan moet bewegen. Hierdoor komt de klacht zeer gering terug. Andere methodes behandelen veelal alleen de kern, waardoor de klacht vaak na verloop van tijd terugkomt.

Oefentherapeut Statenkwartier - Houding in Beweging

Verwijzing en vergoeding

De Directe Toegang Oefentherapie (DTO) heeft ervoor gezorgd dat sinds 2008 de oefentherapie voor iedereen rechtstreeks beschikbaar is. U kunt zonder verwijzing van uw huisarts naar de oefentherapie Statenkwartier. Daarnaast wordt de oefentherapeut Statenkwartier beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Informeer bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden om het volledig te laten vergoeden.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding