rencontre ados gay haute normandie gay bear cum webcam gay site site rencontre sm gay

Oefentherapeut Scheveningen

Oefentherapeut Scheveningen is een specialist op het gebied van gezond beweeggedrag. De specialist(e) doet dit aan de hand van een paramedische behandelmethode. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de gehele houding en beweging van het lichaam, in plaats van naar alleen de plek van de klacht. Dit zorgt ervoor dat ook op de lange termijn de klacht wordt verholpen.

Klachten

Heeft u weer last van uw rug? Blijft de hoofdpijn maar terugkomen? Denkt u te vaak ‘Ach, vervelend, maar het trekt wel weer weg’? De oefentherapeut Scheveningen biedt u hulp. Onder andere bij ademhalings-, bekken-, rug- en arbeidsgerelateerde klachten. De specialist zorgt ervoor dat de klachten verdwijnen of (sterk) verminderen, zodat u weer lekker kunt bewegen!

Oefentherapeut Scheveningen - Houding in Beweging

Verwijzing en vergoeding oefentherapeut Scheveningen

De oefentherapeut Scheveningen kunt u sinds 2008 rechtstreeks bezoeken zonder verwijzing van uw arts. Wanneer u zich aanmeldt zonder verwijzing van de huisarts zal eerst een screening plaatsvinden. De oefentherapeut Scheveningen wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Informeer bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding