chat gay nghien 8 tchatche telephonique gratuit gay tube en francais rencontre gay avoriaz chat freindly gay t chat gratuit

Oefentherapeut Mensendieck

De oefentherapeut Mensendieck is een specialist in gezond beweeggedrag. De specialist(e) zorgt ervoor dat er een gezonde manier van bewegen aangeleerd wordt. De behandeling is namelijk gericht op de houding en het bewegen van het gehele lichaam. Hierdoor wordt er niet alleen gekeken naar het probleem op korte termijn, maar ook op lange termijn.

Cesar of Mensendieck

De oefentherapeut Mensendieck heeft de opleiding oefentherapie Cesar of Mensendieck afgerond en is een bevoegd therapeut. U maakt samen met de oefentherapeut een plan om van uw klachten af te komen en nieuwe klachten te voorkomen. Er wordt met een gezonde drive gewerkt om tot het gewenste resultaat te komen. De klachten, waaraan u geholpen kunt worden, staan onderaan de pagina onder het kopje ‘Klachten’.

Oefentherapeut Mensendieck - Houding in Beweging

Vergoeding oefentherapeut Mensendieck

Oefentherapeut Mensendieck wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Deze vergoeding vanuit de basisverzekering is afhankelijk van uw leeftijd en de vraag of u een aandoening hebt die op de lijst met ‘chronische aandoeningen’ staat. Informeer goed bij uw verzekeraar en sluit indien nodig een passende aanvullende verzekering af, waarin voldoende behandelingen oefentherapie zijn opgenomen.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding