gay sex webcam gay site de rencontre tel gay gratuit annonce gay paris rencontre gay français dans les bois site de rencontre gay nord

Oefentherapeut Den Haag

De oefentherapeut Den Haag is een specialist op het gebied van gezond beweeggedrag. De specialist(e) doet dit aan de hand van een paramedische behandelmethode. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de gehele houding en beweging van het lichaam, in plaats van naar alleen de plek van de klacht.

Klachten

Heeft u weer last van uw rug? Blijft de nekpijn maar terugkomen? De oefentherapeut Den Haag biedt hulp bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten, klachten bij chronische aandoeningen, houdingsafwijkingen, hoofdpijn, spanning en incontinentie. Er is niets vervelender dan het ervaren van pijn tijdens uw werk of andere dagelijkse bezigheden. De oefentherapeut zorgt ervoor dat er wat gedaan wordt aan uw klachten en u zich prettiger voelt tijdens het bewegen!

Oefentherapeut Den Haag - Houding in Beweging

Verwijzing voor oefentherapeut Den Haag

De oefentherapeut Den Haag kunt u sinds 2008 rechtstreeks bezoeken zonder verwijzing van uw arts. Wanneer u zich aanmeldt zonder verwijzing van de huisarts zal eerst een screening plaatsvinden. Bij deze screening wordt gekeken of u met uw klacht bij ons aan het juiste adres bent.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding