chat encuentros gay photo gay senior chat gay andromede gay timide rencontre gay french teen les meilleurs sites de rencontre gay

Cesartherapie

Bukken, tillen, zitten, lopen… het zijn dagelijkse activiteiten waar we eigenlijk nooit bij stilstaan. Totdat u klachten krijgt. Het schiet weer in uw rug, u heeft weer last van uw nek of de pijn in uw schouder wordt erger en erger. Zorg er via Cesartherapie voor dat u er effectief vanaf komt.

Cesartherapie

De oefentherapeut is een specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Dit doet de specialist door middel van de Cesartherapie. Dit is een paramedische behandelmethode gericht op de gehele houding tijdens de dagelijkse activiteiten. Door aan de houding en het complete beweeggedrag te werken, verdwijnen of verminderen klachten. Door de structurele aanpak kunnen vaak al klachten worden voorkomen.

Cesartherapie

Maatwerk

De Cesartherapie is voor iedereen toepasbaar die klachten heeft die onderaan de pagina worden opgesomd. Er wordt rekening gehouden met de situatie waarin u zich bevindt en met uw dagelijkse activiteiten. Daarnaast kijkt de oefentherapeut naar uw eigen bewegingsmogelijkheden, zodat er een programma voor u op maat kan worden gemaakt.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding