gay video chat android rencontre gay peronne chat gay carcassonne rencontre gay bourgoin tchatche mobile gratuit

Cesartherapie Statenkwartier

Cesartherapie Statenkwartier staat bekend om de gehanteerde aanpak. De therapie heeft een grotere kans van slagen dan andere therapieën op het gebied van houding en beweeggedrag. Klachten die kunnen worden behandeld staan onderaan de pagina onder het kopje ‘Klachten.’

Cesartherapie Statenkwartier

De aanpak van de Cesartherapie is gebaseerd op de gehele houding en het aanleren van gezond beweeggedrag. Vaak wordt er door oefentherapeuten gefocust op het gebied waar de klachten voorkomen, maar hierdoor keren de klachten vrijwel zeker na verloop van tijd terug. Bij de toepassing van Cesartherapie is de kans daartoe veel kleiner omdat u een structurele aanpak ondergaat.

Cesartherapie Statenkwartier

Verwijzing nodig?

Voor de Cesartherapie Statenkwartier heeft u sinds 2008 geen verwijzing meer nodig. De Directe Toegang Oefentherapie (DTO) heeft ervoor gezorgd dat oefentherapie voor iedereen rechtstreeks bereikbaar is. Daarnaast wordt de Cesartherapie Statenkwartier beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw zorgverzekeraar. Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding