rencontre gay 41 site rencontre couple gay site esclave gay site sexo gay site master gay

Cesartherapie Den Haag

Bent u op zoek naar Cesartherapie Den Haag, omdat u klachten blijft houden tijdens dagelijkse activiteiten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen maandelijks vele mensen door meer dan alleen de klacht(en) te behandelen. Lees daarover hieronder meer.

Cesartherapie Den Haag

Cesartherapie Den Haag is een speciale therapie voor het aanleren van gezond beweeggedrag. De therapie is een paramedische behandelmethode gericht op de gehele houding tijdens de dagelijkse activiteiten. Door aan de houding en het complete beweeggedrag te werken, verdwijnen of verminderen klachten. Door de structurele aanpak kunnen vaak ook klachten worden voorkomen.

Cesartherapie Den Haag

Voor wie?

De Cesartherapie biedt hulp aan iedereen die rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken, knie-enkel-voet, arm-schouders-pols) of chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat heeft. Daarnaast helpt het veelal ook bij mensen met hoofdpijn, spanning en incontinentie. Aarzel niet en neem contact met ons op. Iedereen hoort lekker in zijn of haar vel te zitten, toch?

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding