video sex gratuit gay rencontre rapide bi gay gay daddy sex site de rencontre gay gratuit et sérieux sans inscription gay hot tube gay chat philippines

Ademhalingsoefening

Heeft u weleens last van uw ademhaling? Tijdens het sporten, na een aantal trappen lopen of (andere) dagelijkse bezigheden? Dan is het tijd voor een ademhalingsoefening bij Houding in Beweging. Onze oefentherapie Mensendieck helpt u met uw houding waardoor u makkelijker kan ademen.

Ademhalingsoefening voor de gehele houding

De ademhalingsoefening is gebaseerd op de oefentherapie Mensendieck. Dit is een paramedische behandelmethode waarbij het handelen gericht is op de gehele houding. In veel therapieën wordt alleen gekeken naar het gebied waar de klachten zich voordoen, maar door de gehele houding te behandelen is onze methode vaker succesvol gebleken.

Ademhalingsoefening - Houding in Beweging

Verwijzing nodig?

Sinds 2008 kunt u onze praktijk rechtstreeks bezoeken zonder verwijzing. Er zal van te voren altijd een screening plaatsvinden, zodat u weet of u bij ons bij het juiste adres bent. Een vergoeding van de behandelingen is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

 
Contact
  • Oefentherapie Oefentherapie
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Pilates Pilates
  • Behandelruimte Behandelruimte
Een goede houding